Nyt i Gug Planteskole

Vi blevet forhandler af dannebrogsflag og vimpler, samt mange andre af Langkilde og søn flotte vare.

Det stærkeste flag, der findes!

Langkilde & Søn Flag står for kvalitet og tradition: Vi har lavet flag siden 1938 og fremstiller stadig flag efter de originale håndværksmetoder. Hos os er et flag ikke bare et flag. Et slidstærkt flag er syet i stærk original flagdug med ekstra stærk sytråd. Og vi er stolte over at være Kgl. hofleverandør.

Kik på vores shop og se lidt af udvalget. 

Langkilde & Søn er en dansk flagfabrik, som levererkvalitetsflag til Skandinavien samt det Kongelige Danske Hof. Vi blev grundlagt i 1938 som systue i Nyboder i København. Vi er et familiefirma, der drives af 4.generation.

Udover flag og vimpler levere de også smukke interiør produkter præsenteret i kollektionen Nordic Way of Celebration. Her finder du den lille flagstang med Dannebrogsflag og her en højde på 180 cm som passer til alle festlige anledninger. 

Den kan stilles ved hoveddøren, i opgangen, kolonihaven eller i haven for at markere en festlig begivenhed.

Du finder de små pynteflag dit bordet eller juletræet. Alle flag er produceret i flagstof der gør dem rigtigt flotte og holdbare.

Vimpler både som alm. (den originale) eller den nye knudefri er fantastiske til gave ide til nybyggeren eller faren der har alt.
Den nye knudefri vimpel har 2 mdr. knude garanti.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst: