LED vækstlys til stueplanter og planteformering.

led lys til plante

LED vækstlys til stueplanter og planteformering. Den lille, fikse Sunlite lampe, der fås i mange farver, leverer fotosynteselys til en enkelt stueplante og kan samtidig lyse op i et mørkt hjørne af stuen. Vi kan fundet det ved Svenske Venso Eco Solution der er eksperter inden for vækst lys både til vinteropbevaring af planter eller forspiring af planter.

Vedligeholdelse lys for anlæg, hvor sollyset er utilstrækkelig eller mangler

Sunlite giver potteplanter med den meget tiltrængte lys i de mørke årstider . Den leveres med en justerbar teleskopisk fod , der er placeret direkte i potten . Stativet kan justeres til den rigtige højde ( 0,3-1m ) passer til forskellige planter. Sunlite fås i flere forskellige farver .

Sunlite udsender et behageligt varmt hvidt lys , velegnet til belysning af planter i hjemmet og på offentlige steder. Den er bygget op omkring specialudviklede LED chips med bølgelængder , der stimulerer fotosyntese og klorofyl formation. Det betyder , at planterne ikke kun ser godt , de føler sig godt tilpas!

Også den mere proff. Model kommer til butikken.

Dette armatur har en indbygget drev og 2 meter kabel med standard stik til 230V stikkontakter . Den er velegnet til for – kultur og derefter dækker ca. 1m2 . Med den integrerede switch kan ændre lys til blå / hvid og så det egner sig godt til overvintring af planter og derefter dække ca. 2m2 . 

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst: