Invitation til minimesse

minimesse

Kom til minimesse d.28/3 og mød vore leverandører

I Gug Planteskole forhandler vi kun planter fra førende leverandører, der producerer planter af høj kvalitet og kvalitetstilbehør til haven.

Torsdag d. 28/2 får du muligheden for at møde nogle af vore leverandører og få en god snak med dem. Kom og vær blandt de første der ser årets plantenyheder, tilbehør til haven og få ny viden og inspiration fra fagfolk, der brænder for grønne planter og haven generelt.

Minimessen begynder kl. 15.00 og vi sørger for en pølsevogn, til den lille eftermiddagssul (fra kl.16.00). Vi byder på pølser & brød, samt varme drikke – kaffe, the, og varm chokolade. Vand og øl kan tilkøbes.
Denne dag holder vi lidt længere åben til kl. 18.00.

Du vil kunne
møde:

  • Gunnar Christensen Planteskole har produceret pryd – og nytteplanter siden 1962 og som idag har et stort sortiment af stærke og robuste planter. Det særlige ved Gunnar Christensens planter er, at de er dyrket med biologisk bekæmpelse og dermed er bæredygtige.  De har brugt biologisk bekæmpelse/ nyttedyr i mere end 20 år og deler gerne deres erfaringer. Så er du nysgerrig på hvordan du kan begynde at bruge nyttedyr i din egen have, er det oplagt at få en snak med dem.
  • Majland Stauder har et bredt sortiment af kvalitetsstauder. Stauder repræsenterer det farverige og det sanselige i haven og med det store udvalg kan du indrette din have og sætte dit eget præg. Få en snak med Majland Stauder og få inspiration til hvordan du kan bruge stauder til at udbygge og forny havens helhedsindtryk.
  • Nygaard Planteskole – er en førende dansk producent af prydbuske, slyngplanter og bunddækkende planter. De har bl.a. udviklet noget af deres sortiment stemplet med Norðîc® mærket, der bruges på planter som er særlige egnede og trives godt i det nordiske klima. Fra deres spændende sortiment kan vi bl.a. nævne bunddækkeplanterne – Vinca minor Norðîc® select og Cotoneaster salicifolius Norðîc® `Repens`.
  • PrimaFærdiHæk er Skandinaviensførste og eneste producent af færdighæk.  PRIMA FÆRDIG HÆK® er fuldvoksne hækplanter, og det er et oplagt valg, hvis du ikke har tålmodighed til at vente på, at hækken vokser. Du får ”grønt privat liv” med det samme.
  • Champost – er en dansk familieejet virksomhed fra Thy, der producerer naturgødet jord og belægningsmaterialer som b.la natursten, granitskærver, kirkegårdsten m.fl. Champost producerer også jordforbedring, som består af komposteret og pasteuriseret hestemøg, der er godkendt til økologisk brug.
  • Osmo leverer organiske og miljørigtige haveplejeprodukter – til roser, hortensia, stedsegrønne planter, græsplænen, køkkenhaven, hækken m.m.  
  • Webulls leverer græsfrø, gødning, træpleje produkter, redskaber til haven m.m.
  • Heinje Baumschulen Mød Arno Weyer fra den tyske planteskole Heinje Baumschulen, der producerer buske, træer og stedsegrønne. Arno taler dansk og er en passioneret gartner, der vil fremvise noget af deres spændende sortiment fra Tyskland.

færdig hæk
Gunner Christensen

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst: