Hold dit juletræ friskt hele julen

køb juletræ

Julen dufter af kanel, æbleskiver, hjemmebag og juletræets skønne duft. Et tørt juletræ er ikke blot et trist syn, men det udgør også en potentiel brandfare. Her får du vores råd til, hvordan du holder juletræet friskt hele julen og kan nyde det længe.

1. Stil dit juletræ koldt og vådt.
Lad juletræet være ude i læ og tag det først ind, når det skal pyntes. Sæt gerne træet i en spand vand og lad det suge friskt vand, vær dog opmærksom på at vandet ikke fryser, da det kan ødelægge træet. Hvis der er frostvejr, så undgå at trække i grenene inden træet er ”tøet op”, da de frosne grene nemt knækker.

2. Placèr dit juletræ væk fra varmen.
Dit juletræ bryder sig ikke om varme, og derfor skal du placére det væk fra brændeovnen, varmeapparater og lignende. Ellers vil det hurtigt begynde at drysse og se træls ud.

3. Brug juletræsfod med vandbeholder
Du kan med fordel bruge en juletræsfod med vandbeholder, da det vil holde dit juletræ friskt og grønt i længere tid. Det er vigtigt at fylde vand på løbende, og især på de store juletræer som suger rigtig meget vand.

juletræ

Flotte, formklippede juletræer

Hos os finder du formklippede, tætte og fyldige normannsgran juletræer. Juletræerne er produceret i Nordjylland og fås også økologiske. Bestil juletræet online og få det leveret ligtil døren eller hent i planteskolen på Indkildevej 17, 9210 Aalborg. Vi spidser og netter også juletræet 

Foretrækker du et juletræ i potte, kan vi anbefale, at du læser vores vejledning om juletræer i potter. Der får du viden om de forskellige slags juletræer i potte, hvad du skal være opmærksom på når du køber sådan etog hvordan du skal håndtere træet, hvis du vil plante det i haven efter jul.  

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Vi står altid klar med gode råd og vejledning til at haven.
Besøg os på Indkildevej 17 i Aalborg SØ, eller i vores webshop www.shop.gugplanteskole.dk

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst: