Havens Dag d. 10. & d. 11. september 2022

Den anden weekend i september er det Havens Dag og i år bliver det den 10. og den 11. september.

Havens Dag opstod i samarbejde mellem Danske Havecentre og Danske Planteskoler, og med dagen fejrer vi begyndelsen af årets bedste plantetid. Som det gode gamle gartnersprog siger ”om foråret kan tingene gro, men om efteråret skal de gro”

I den anledning inviterer vi dig til en spændende weekend i planteskolen og byder på masser af inspiration til haven, faglig rådgivning samt grønne tilbud. Der vil selvfølgelig være kaffe på kanden og lidt sødt til ganen.

Havens Dag program den 10. & 11. september kl. 10 – 16
 • Sparring til drømmehaven
  Få sparring til drømmehaven af havearkitekt Ole Kjær –
  læs mere og reservér en tid her. 

 • Aalborg Biavlerforening
  Mød Aalborg Biavlerforening, og hør, hvordan du kan komme i gang med biavl. Køb lokalt produceret honning. Se mere om Aalborg Biavlerforening

 • Børstenbinder Hans Jørgen
  Mød børstenbinderen Hans Jørgen og oplev det gamle og næsten forsvundne børstenbinderfag. Du vil også have mulighed for at købe nogle af hans lækre håndlavede produkter lavet af naturmaterialer.
 • Smagsprøver Noormann Foodlab
  Smag forskellige specialiteter fra Noormann Foodlab, som har dybe rødder i den nordiske madkulturarv og gamle nordiske tilberedningsmetoder. Se mere om Nordisk.
  (kun lørdag d.10. september)

 • Aalborg Havekreds
  Mød Aalborg Havekreds og nogle af deres engagerede medlemmer, som bl.a. vil præsentere Aalborgs Rosen, der blev døbt tidligere i år. I anledning af Haveselskabet Aalborg 100 – års jubilæum i år, besluttede foreningens bestyrelse sig for, at Aalborg skulle få sin egen rose, og nu er rosen klar til at komme og pryde i de nordjyske haver. Rosen fås som barrods og i potte. Se mere om Aalborg Havekreds. 

   

 • Skattejagt for både børn og voksne
  I anledning af Havens Dag afholder vi skattejagt for både børn og voksne og gemmer hele 5 x gavekort på 100 kr. rundt i planteskolen, både lørdag OG søndag fra kl. 10.00 og frem til de bliver fundet. OBS! Max. et gavekort pr. husstand. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Sommerfuglequiz
  Det er ikke nemt at være sommerfugl i Danmark. Vi har mistet 14 af vores hjemmehørende arter, og der er over 20 arter på listen over truede sommerfugle. Tag vores sommerfuglequiz og vær med i lodtrækningen om en sommerfugleplantepakke, særligt sammensat af vores gartnere, der vil gøre din have mere attraktiv for sommerfugle og skabe gode levebetingelser for dem.

 • Aalborg robotklip 
  Vil du have en pæn nyklippet græsplæne, men slippe for selv at slå græsset? Så burde du overveje en robotklipper! Besøg os og få en uforpligtende snak med robotspecialist Brian Schmidt fra Aalborg robotklip, der har mange års erfaring i branchen og tilbyder komplette pakkeløsninger med installation, service og vejledning. Se mere om Aalborg Robotklip. (kun søndag. 11. september)

 • Masser af gode tilbud i Gug Planteskole
  Oplev planteskolen, der står i fuldt flor med masser af skønne haveplanter, og benyt dig af vore grønne tilbud i anledning af Havens Dag.

   

 • De skarpeste knive i skuffen 
  Medbring dine køkkenknive og få dem slebet af knivsliber Johnny Møller, der indretter et lille værksted i planteskolen. Se mere om Nordjysk knivsliberi

   

 • Gratis kaffe og kage
  Nyd en kop kaffe og lidt sødt til.
  Vi byder på gratis kage mellem kl. 14.00 – 15.00.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst:

Kalk i græsplænen
Kalk i haven

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dine planter ikke