Hverdage: 09-17.30 - Lør/Søn/Helligdage: 10-16

Arrangementet er desværre aflyst!

Lær at pode dine egne frugttræer af en erfaren podemester

Mød podemesteren Mikkel fra Prima Plant søndag d.21 marts, kl. 11 -14.

Er du nysgerrig på podning og vil du lære hvordan du kan lave en kloning af et eventuelt yndlings-træ du allerede har? Så besøg os søndag d. 21. marts og mød frugttræsproducent Mikkel fra Prima Plant, som vil vise dig grundprincipperne i podning. Podning er en gammel tradition som er en måde at fremstille planter på som er ensartetede. Tør du ikke helt at springe ud i det, men er nysgerrig på det, er du også velkommen blot til at kigge med.

Udover principperne om podning vil Mikkel også fortælle en god historie om mange af de gamle frugtsorter samt de nye sunde sorter. Du kan medbringe en gren selv eller få en sund sort fra Mikkel, som du kan få podet på en grundstamme for 30 kr.

Det bliver en spændende og lærerig formiddag. Arrangementet er yderst velegnet til børn, og det er oplagt til forældre og bedsteforældre, der ønsker at videregive en spændende tradition til kommende generationer.

Arrangementet er gratis.

Tidspunkt: søndag d. 21/3, kl. 11.00-14.00