Åbent i hverdage: 09.00 - 17.30, weekender samt helligdage: 10.00 - 16.00

Om Planteskolen

Gug Anlæg & Planteskole startede i 1963 som en have service virksomhed for de nordjyske haveejere. I dag har vi udviklet os til at være en alsidig grøn virksomhed, med mange kompetencer under ét tag. Hos os får du  altid en faguddannet gartner eller blomsterdekoratør til at rådgive dig.

Vi er Nordjyllands største planteskole og har 2.100 m2 fyldt med flotte, grønne, blomstrende planter til stuen, krukker til inde-og udenfor samt en stor granitafdeling med springvandsinspiration og rindende vand.
Derudover har vi er et stort udvalg af hækplanter, frugttræer og buske. Alle planter er i en kraftig og velforgrenet kvalitet. Vi har en stor egenproduktion af frugt- og prydtræer beregnet til nordjyske forhold.

Vores anlægsteknikere kører ud og rådgiver om eller projektere grønne anlæg for både private haveejere, offentlige institutioner og virksomheder. Læs mere her.

Kom-se-oplev en rigtig planteskole. Husk: vi holder, hvad vi lover!

Vi byder Dem velkommen indenfor i en alsidig grøn virksomhed.
Venlig hilsen Martin Holmriis

Vi er stolte over at have vundet den prestigefyldte pris årets havecenter i 2012

Mød vores medarbejder

Hos Gug Planteskole har vi samlet nogle af de dygtigste og mest dedikerede gartnere, som hver dag søger for planterne og blomsternes ve og vel. Vores gartner består af erfarne og veluddannede eksperter med stor viden om hele planteskolens sortiment. Uanset hvad du søger, så har vi altid en gartner eller blomsterdekoratør som står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Spørg altid gerne vort faguddannede personale til råds- de er altid klar til at hjælpe til det rette køb.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team?

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.
Vi modtager altid gerne din ansøgning pr. e-mail eller med alm. post.

Vi har stort udvalg af planter, bærbuske og hækplanter samt egenproduktion af frugt-og prydtræer beregnet for Nordjyske forhold.

Gug Planteskole

Gug Planteskole

Tilmeld dig vores

nyhedsbrev og få en gratis sneglefælde!