Udendørs puder fra Living by Heart

Har du også oplevet at glemme hynderne udenfor når der regner? Vi har nu fået en løsning på dette problem, og du behøver aldrig at ærgre dig mere hvis det skulle ske igen! Som noget nyt har vi fået udendørs puder hvis betrækk er fremstillet til udendørs brug i et materiale, der er modstandsdygtig i forhold til regnvand, salt, skimmel og sollys. Puderne fremstilles i forskellige farver: creme, sand, brun, mørkegrå, tern, turkis og blå, og fås i størrelserne 60 x 60, 40 x 60 og 45 x 45.

 

Living by Heart er godkendt af Socialministeriets tilbudsportal og har løbende pladser til medarbejdere i §103 tilbud/beskyttet beskæftigelse.

 

De siger: Det er vores formål at skabe livsglæde, engagement og livsindhold hos de medarbejdere, der arbejder hos os. Vi har alle noget at byde ind med, og det handler om at blive set og anerkendt for det, vi kan og respekteret for, hvem vi er.

 

På vores værksted i Ry er der mange forskellige arbejdsopgaver. Opgaverne tilrettelægges og struktureres sammen med den enkelte medarbejder. Det kræver ingen særlige kompetencer at arbejde hos os. Arbejdsopgaver kan være at male og montere labels, støbe lys, pakke varer, og meget andet.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst: