Øko Gourmet Tomater fra Toftegaard

Øko Gourmet Tomater fra Toftegaard

En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat.

Sådan siger Lene Tvedegaard fra Toftegaard Gartneriet, og vi kan kun give hende ret! ? Vi gentager succesen fra forrige år og har igen valgt at forhandle de eksklusive gourmet – tomater. Så vil du have fingrene i de lækre tomatplanter fra Toftegaard, kan du købe dem hos os. Vi har fået 15 tomatsorter og 10 chilisorter. Alle økologiske og særligt udvalgte.

3 grunde til at vælge tomat & chilli planter fra Toftegaard

  • Robuste planter – planterne fra Toftegaard vokser uden kunstigt lys og minimal varme og dermed minimal kuldepåvirkning under tilvæksten.
  • Økologiske planter med bæredygtighed i centrum.
  • Gourmetsorter som er særligt udvalgte for deres smagskvaliteter såsom aromatisk smag, sødme m.m.

Om Gartneri Toftegaard

Lene Tvedegaard har sammen med sin mand Ole Schou ejet gartneriet siden 1996. Hun er uddannet agronom i 1991, og har fra første færd eksperimenteret med spændende plantevækster i drivhusene. De har testet over tusinde tomater igennem tiden for at komme frem til de bedste sorter. Dette gør de også løbende for at finde frem til de sorter der fortjener en plads i deres sortiment. Samtidig holder de også øje med om nogen af sorter skal udskiftes. Smag er en af de vigtigere faktorer, når de udvælger sorterne, men de ligger også vægt på udbytte, vækst samt plantens generelle sundhed. Derudover har Lene Tvedegaard skrevet 3 bøger:

  • ”Den lille stærke om chili”
  • ”Den lille røde om tomater”
  • ”Krydderurter, bogen for urteelskere”

 

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du læst: