Hverdage: 09-17.30 - Lør/Søn/Helligdage: 10-16

Nu er det endnu nemmere at handle kvalitetsprodukter til haven uafhængig
af butikkens åbningstider og geografisk afstand!

Vil du for eksempel slippe for at løfte tunge poser med jord eller gødning? Eller vil du købe hækplanter, buske eller frugttræer, der ikke kan være i din bil? Så er det oplagt at handle i vores webshop. Du kan også lave en bestilling af de varer du ønsker og vælge selv at hente – så har vi varerne klar til dig, når du kommer, og du kan få en snak med en af vores gartnere vedrørende dit haveprojekt.

Vores drøm er at skabe en god synergi mellem vores fysiske butik, hvor vi lægger stor vægt på god service og kvalificeret og professionel rådgivning til haven og vores online shop. Vi håber, at vores shop vil gøre det nemmere for dig, at få bedre overblik, inden du handler samt gøre håndteringen af varer hjem til dig nemmere. Hos Gug Planteskole har vi gartnere til at passe, håndtere, pakke og vejlede dig om vores produkter.

Bemærk venligst, at vi kun har lagt en lille del af vores sortiment i webshoppen og ikke alle produkter som findes i vores fysiske butik. Der vil dog med tiden komme flere og flere produkter online. Hvis du leder efter et bestemt produkt, som du ikke kan finde i webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi har varen i butikken tilføjer vi den gerne til din bestilling.

Har du feedback til vores webshop, hører vi meget gerne fra dig.
Skriv venligst til iva@gugplanteskole.dk

Trulli

Vær den første til at få vores attraktive tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret og klogere på alt omkring havelivet.

Gug Planteskole

Gug Planteskole