Hverdage: 09-17.30 - Lør/Søn/Helligdage: 10-16

Liguster, Ligustrum vulgare ’Liga’

Liguster er den mest anvendte hækplante og er da også en klassiker inden for kategorien. Grunden til at ligusteren er populær er, at den er tæt og derfor giver god læ samt er tolerant og nøjsom. Ligusterhække blomstrer også godt og fungerer som husly for mange dyr, heriblandt fugle. En ligusterhæk kan derfor være med til at skabe liv omkring en ejendom.

Ligusterhække tåler beskæring og egner sig godt til at blive formklippet. Går du med en kreativ idé til, hvordan din hæk skal se ud, er liguster et veloplagt valg.

Den mest anvendte ligustersort er ‘Liga’. Sorten er kendetegnet ved at være vintergrøn og have hvide blomster i juni til juli. En ligusterhæk af sorten ‘liga’ vil hurtigt vokse op, og den kan blive forholdsvis høj. Sorten kan plantes i både let og svær jord, og den tåler både tør og fugtig placering i både sol og skygge.

Der bruges ca. 4-­5 planter pr. løbende meter.

Vi anbefaler størrelsen 0/2 80-120 cm med 4-6gr. da man her for en god og holdbar plante, følger man vejledningen og vander godt er den 180cm på 3-4 år
Du kan se mere om pasning på linket her.

ligustrum-vulgare-846601_960_720

Trulli

Vær den første til at få vores attraktive tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret og klogere på alt omkring havelivet.

Gug Planteskole

Gug Planteskole