jul i gug PlanteskoleVi tænder ild i brændeovnen og inviterer til vores arbejdende værksteder d. 24 & 25 november

Kom og oplev den hyggelige julestemning

Vore blomsterdekoratører vil stå og lave flotte juledekorationer i vores åbne værksted. Kig forbi og kom i julestemning – måske får du selv lyst til at lave din egen personlige dekoration efter egen smag. Vi har alt til at lave den perfekte dekoration – julens blomster, elegant pynt i guld og sølv og kobber, tilbehør som kogler, ler, gran, bindetråd, oasis til våd eller tør dekoration. Mos i hvid eller grøn kan købes i stor eller lille portion. Slip kreativiteten løs og fordyb dig i et lille hyggeligt projekt.

Julen er flyttet ind og frem til den 23. december emmer butikken af jul.

Vi har fyldt butikken med søde juleting som pynt og lys, så kig endelig forbi og bliv inspireret. I år er juletrenden sølv, hvid, naturfarver, natur look og selvfølgelig rød.

Er du ikke så meget til ”gør det selv” projekter og vil hellere købe en færdig dekoration eller adventskranse? Hos os vil du kunne finde flotte juledekorationer/ adventskranse som står klar lige til at tage med. Vi kan også lave dekorationer efter dine særlige ønsker. Vi kan også lave firma- juledekorationer som kan laves med og uden lys.

Flotte formklippede juletræer

Du kan hente juletræet hos os fra slutningen af uge 47. Vi har flotte, formklippede juletræer klar til stuen. Vi har dem i forskellige størrelser – fra 120 cm til 350 cm. Forskellen på formklippet og naturvoksede juletræer ses oftest på bredden, og formklippede træer kan oftest næsten ligne Disney træer.

Vi hjælper gerne med spidsning af dit juletræ, så det passer i juletræsfoden. Vi pakker dit juletræ med et net omkring, så det bliver nemt at transportere det hjem.

Weekender med julehygge i Gug Planteskole

I weekenderne d.1.-2. december, d. 8.- 9. december og d.15. – 16. gør vi ekstra ud af at skabe hyggelig julestemning. Vi tænder ild i pejsen og serverer de traditionsrige pandekager i caféen, hvor der kan også nydes gratis kaffe, te og cappuccino og varm chokolade. Vi glæder os til at se jer! 😊