Hverdage: 09-17.30 - Lør/Søn/Helligdage: 10-16

Plant et frø i dit barns hjerte

Giv børnene muligheden at opleve glæden ved arbejdet med jord, vand og planter.

Børn i haven

Børn kan opleve stor glæde ved at lære hvor maden kommer fra og ved at se tingene gro. Det er et sjovt og overskuelig projekt for hele familien, der vækker børns nysgerrighed på grøntsager og madlavning.

Som en planteskole, ligger det os tæt på hjertet, at involverer børn i haven og vise dem hvordan haven dyrkes. Vi har gennem tiden haft besøg af skolebørn og børnehavebørn i vores planteskole, for at vise dem hvordan de kan bygge insekthotel, så frø m.m.

I samarbejde med vores brancheforening, Danske Havecentre,
    uddeler vi nu hæftet HaveBørn, der indeholder informationer om havedyrkning i børnehøjde.

Netop nu, er det et perfekt tidspunkt at komme i gang med børnevenlige haveprojekter. For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har vi sammensat 2 børnepakker, så I kommer godt fra start.

Vi håber at, I bliver glade for pakkerne, og I er som altid, velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

Pakke 1

Havebørn

1 stk. så-jord (8 liter)
    1 stk. minidrivhus
    3 stk. frøbreve – spiselige blomster, kæmpe solsikke, halloween græsker.
    1 stk. HaveBørn hæfte.
    Pris 100,-

Bestil pakke 1 til levering eller selvafhentning.

Pakke 2

18 litter organisk krydderurterjord
    1 stk. junior kost
    1 stk. junior rive
    1 stk. junior spade
    1 pakke læggekartofler (en tidlig sort)
    1 stk. kartoffelspand
    1 stk. HaveBørn hæfte
    Pris 375,-

Bestil pakke 2 til levering eller selvafhentning.

Andre ideer til at få børnene mere i ud i haven

cacoon - hygge i haven

Skab hyggekroger til afslapning i haven

Skab en dejlig hyggekrog til både voksne og børn med en Cacoon, som er en slags hængekøje.
    Den kan bruges som en gyngestol, et gemmested eller et fristed til afslapning til store og små. Vi har et restparti af Cacooner, og lige nu er alle Cacooner sat til til 1000,- uanset før pris.  Begrænset antal og tilbuddet gælder så længe lager haves.

Brug naturlige legeredskaber

Denne ide er meget simpel, enkel og billig. Brug en træstamme som balancebom midt i haven. Det perfekte redskab til at udvikle børnenes motorik og balance. Træstubbe kan også bruges som “sikre steder” i lege som ”jorden er giftig”.
    En død træstamme er et attraktivt sted for mange spændende insekter og børnene elsker at udforske dem.

insekt hotel

Lav et krible krable insekthotel sammen

Et skønt og overskueligt familieprojekt som børnene vil elske. Find diverse stængler, kogler, bark, hø, mos, grene, hullede mursten og lignende.

Sådan gør du:

1. Byg rammen af gamle brædder
    2. Skab forskellige rum i fyld dem med de materialer I har samlet.
    3. Sørg for, at der er små huller i de enkelte rum, hvor hotel gæsterne kan gemme sig.
    4. Placér krible krable hotellet i skyggen.

boysenbær Gug planteskole

Plant bærbuske

Plant sammen med børnene bærbuske i haven. Her kan vi især anbefale Boysenberry, som er en krydsning mellem brombær, hindbær og loganbær, helt uden torne. Perfekt til at blive plukket af små børnehænder.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne