HJÆLP FUGLENE GENNEM VINTEREN – DE SIDER LIGE UDENFOR DIT VINDUE!

Ren foder med solsikke-, hampe- og er ofte det, som de fleste af havens fugle sætter stor pris på. Du kan supplere med jordnødder, hasselnødder og valnødder eller blandinger, alt efter hvilken fugle du ønsker at fodre.

Mejsekugler er eftertragtede af mange af havens fugle, og så skal du huske at smide dine affaldsæbler ud til fuglene. Dem vil sjaggerne, solsorten, stæren og silkehalen rigtig gerne æde.

Læg ikke foderet på jorden – det kan tiltrække rotter. Brug et foderbræt eller hæng mejsekugler op i træer. Når der ikke er tag på foderbrættet kan fuglene bedre holde øje med eventuelle fjender.

Et foderhus beskytter for regn og sne samt sørger for, at der hele tiden er mad at finde for fuglene. HUSK at fodre hver dag!

Fuglebad er essentielt for fuglene. Dybden må ikke være mere end 2 – 10 cm og fuglebadet kan sagtens placeres, så du kan iagttage fuglenes pleje indefra dit hus. Tø vandet op, når det er frostvejr (hæld kogende vand i). kik for bi og se vort flotte udvalg i granitfuglebad eller andre modeller som zink, cortenstål og beton.