Åbent i hverdage: 09.00 - 17.30, weekender samt helligdage: 10.00 - 16.00

Havens frugtbuske, Hindbærbusk

Langt de fleste frugtbuske er dejligt nemme at dyrke i din have, og tilmed er mange af dem også meget dekorative i havens bede.

De fleste kan sagtens placeres sammen med andre planter som eksempelvis prydbuske. Dette gør, at man ikke nødvendigvis skal have et hjørne af haven afsat til ’nyttebed’. Brug fantasien og tænk i bladfarver, vækstformer og størrelser. Spørg meget gerne til råds i planteskolen, så kan vi hjælpe med gode plantekombinationer.

De fleste af de frugtbuske der sælges, kan godt klare sig i de mere skyggefulde dele af haven. Dog bliver udbyttet allerbedst ved en solrig placering.

Bærplanter som solbær, ribs, stikkelsbær, blåbær, tyttebær, tranebær etc. plantes i samme dybde, som de har stået i potten. Vær opmærksom på at hindbær ikke tåler at blive plantet for dybt. Vi anbefaler altid at bruge Komposteret Kogødning® ved plantning af frugtbuske.

Gode frugtbuske til haven:

Gode hindbærsorter er ’Algonquin’ (sommerhindbær) og ’Autumn Bliss’ (efterårshindbær). En nyere efterårshindbær er sorten ’Aroma Queen’, som har en fantastisk sødme.

NYHED
Hindbær RUBY BEAUTY™
RUBY BEAUTY™ har ingen torne og kræver ingen opbinding.Hindbaer-Ruby-Beauty

Plant RUBY BEAUTY™ i en god, pottemuld, kom leca i bunden og bland langtidsvirkende gødning i jorden. Sæt krukken solrigt og vand og gød efter behov.

Rubus RUBY BEAUTY™ bærer på 2.års skud, dvs. at de frugtbærende skud skal klippes af efter høst. Alternativt skal de fjernes i det tidlige forår.

Vi kan altid hjælpe ved spørgsmål om placering, plantning og pleje. Har du specielle sortsønsker hjælper vi også gerne.

Send en uforpligtende forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Gug Planteskole

Gug Planteskole

Tilmeld dig vores

nyhedsbrev og få en gratis sneglefælde!